post

De jaarlijkse regionale clubteamwedstrijden worden meestal in het Paasweekend gehouden. Ook deze keer. Op paaszaterdag kwamen vijf teams van ons in actie in Amersfoort. We begonnen de dag met de niveaus D en E. Elk team bestond uit vier turnsters. Alle vier turnden ze hun oefening en de beste drie scores telden.
Team E (Robin, Famke, Fay) was aangevuld met Phaedra uit de B-selectie. Voor haar ook leuk om mee te doen en een leuke oefenwedstrijd voor haar regiofinale op 11 mei a.s.
Tien teams streden in supplement E voor de prijzen. Het kwartet deed het uitstekend, hadden op brug als team de meeste punten en ook op balk deden ze niet onder t.o.v. de concurrentie. In het eindklassement kwamen ze net een punt tekort voor goud. Dit team won zilver.


Phaedra, Robin, Fay & Famke

Het team Ruth, Noa, Pleun en Guusje had nog meer concurrentie met maar liefst 15 teams in totaal. Het viertal turnde een goede stabiele wedstrijd met alle punten boven de 10 dus dat is wel knap.  Het zat allemaal erg dicht bij elkaar maar uiteindelijk werd het plaats 3 en de beker voor brons. Zeer goede prestatie in dit grote deelnemersveld.

                           
Pleun, Ruth, Noa & Guusje

In supplement C hadden we twee troeven. Danique, Anissa, Nine en Noa-Mae vormden een team en het andere team bestond uit Elvira, Noémi, Jolijn en Ivy. Het eerste team zat in ronde 2 en door het grote aantal deelnemers was het tweede team in ronde 3 ingedeeld.  Het verliep niet allemaal even soepel en hier en daar wat foutjes maar met ruim een punt voorsprong wonnen Danique, Anissa, Nine en Noa-Mae de wedstrijd. Het andere team viel net buiten de prijzen en werd 4e.


Anissa, Danique, Nine & Noa-Mae

In het supplement A/B het team Hannah, Sanne, Margot en Bailey. Ook in dit team werden enkele fouten gemaakt; o.a. val bij sprong en brug maar met de andere toestellen werd dit ruimschoots goed gemaakt en was zilver het hoogst haalbare voor dit viertal.

                 
Hannah, Sanne, Bailey & Margot

Met vijf teams traden we aan vandaag en de oogst was 1x goud, 2x zilver, 1x brons. Een uitstekend resultaat.

Uitslagen