post

In het kader van het 100-jarig bestaan was door de jubileumcommissie DOS Got Talent georganiseerd aan het begin van de voorjaarsvakantie. Een oproep was gedaan om zoveel mogelijk talenten in beweging te krijgen. Dit kon zijn een dansact, zingen, turnen, goochelen, moppen tappen en alles op een podium voor publiek en een echte jury.

Zaterdagmiddag werd door een aantal vrijwilligers de zaal omgetoverd tot wederom een echte feestzaal. Licht en geluid werd verzorgd door Arno (van de Gymfit) en Marcel en alles was tegen 18.30 uur gereed. Koffie/thee/limonade stond klaar en de eerste bezoekers kwamen binnen.

Om 19.00 uur opende voorzitter Jeff van Snippenberg de avond, heette alle aanwezigen welkom en in het bijzonder de juryleden: Tirtsa Kamstra, wethouder van sport van de gemeente Vijfheerenlanden, Elvira van Houwelingen, oudste selectielid en namens de ouders Ron Cannemeijer. Vervolgens gaf hij de microfoon over aan de presentator van de avond, Jeroen Fierens.

De avond werd geopend door Ramon en Les met hun dans van het DOS-kamp van vorig jaar. Voor de allerlaatste keer lieten zij dit zien.  Daarna volgden Liese, Kajsa, Dana met een dansact,  evenals Manon & Pleun en Indy ging playbacken . Voor de ouders was er daarna het spel “petje op, petje af” en Garrrelt Schuur was de winnaar en kreeg een gratis toegangskaart voor het NK in het weekend van 18 en 19 mei a.s.
Voor de pauze kwamen Jade & Amy met een dansact en Louiza en Suzanne nog in actie ook met een dansact.

      

Na de pauze de DOS-band die niet mee deed voor de prijzen maar er wel een gezellig feestje van maakte.  Samantha durfde het aan om helemaal alleen echt te zingen. Zeer knap gedaan. De avond werd vervolgd met een dansact van Sem, Isa, Amélie & Quinty, het spel “petje op, petje af” voor de kinderen met als winnaar Quinty, een dansact van Jill en Amy en van de deelnemers sloten Veroline en Feline af met een vrolijk optreden.

 

Onder de slotact van de avond ( 3 zwemsters Sanne, Ivon en Monique met hun coach Les) kon de jury in overleg en werd tegen 21.00 uur de prijsuitreiking gedaan maar niet voordat jurylid Elvira nog even los ging.

De originaliteitsprijs ging naar Veroline & Feline. Samantha was 3e, Louiza & Suzanne 2e en Jade & Amy gingen met de 1e prijs naar huis en mogen hun act nog een keer opvoeren tijdens het jubileumfeest op 14 september a.s.

Het was een gezellige avond en onze dank gaat uit naar de organisatie, de mannen van de muziek/geluid, juryleden en presentator Jeroen!