post

Maar liefst ruim 200 kinderen hebben we afgelopen vrijdag genoten van het jaarlijkse Gymfeest in Sportcentrum Helsdingen.

Het is al een traditie geworden dat op vrijdag in de herfstvakantie het gymfeest wordt gehouden. Ook al scheen de zon buiten, de kinderen stonden al (te) vroeg te trappelen van ongeduld om de zaal in te mogen.  Vanaf 12.00 uur waren vele vrijwilligers van DOS aanwezig om de zaal in gereedheid te brengen. De karren van de KNGU, die we gehuurd hadden werden leeg gehaald en Stardrift kwam ook de nodige materialen brengen.
Om 13.00 uur ging de deur open en stormden de kinderen naar binnen. Er was van alles te doen. Opblaasbare tumblings, freerunning, springkussen, hoepels, spiraal, bal gooien etc. etc.

     

Tussendoor konden kinderen limonade krijgen met iets lekkers en de ruim 200 kinderen die bij het gymfeest waren genoten volop. De tijd vloog dan ook voorbij en voordat we het wisten was het 15.15 uur en was het feest afgelopen. Erg jammer maar volgend jaar weer!

We bedanken onze vrijwilligers die het gymfeest georganiseerd hebben en aanwezig waren om de kinderen te begeleiden. En natuurlijk Martin van Stardrift.