post

2019….ons jubileumjaar want op 3 september 2019 bestaat DOS Vianen 100 jaar!
De aftrap van het jubileumjaar werd afgelopen zaterdag (12 januari) gegeven met een feest in onze eigen gymzaal.
Na de trainingen van de A- en B-selectie dook de jubileumcommissie, aangevuld met nog enkele vrijwilligers de zaal in om schoon te maken, te versieren en alles in gereedheid te maken voor een spetterend feest. Ook de DJ bouwde zijn set op en een mooie ballonnenboog gaf buiten al aan dat er een feestje in aantocht was.

De avond begon met een kinderdisco voor leden tot ca. 10 jaar. Bij aankomst zag je de discolampen al door de ramen heen en ruim voordat de deur open ging stonden er al kinderen te trappelen van ongeduld. Bijna 50 kinderen genoten van de disco. Ouders mochten blijven kijken, er was koffie/thee en limonade.

    

Om 19.45 uur begon het officiële gedeelte van de avond. Inmiddels was de zaal volgelopen met ouders, leden en trainsters. Voorzitter Jeff van Snippenberg nam het woord, heette iedereen welkom en vertelde kort over 100 jaar DOS.


Voorzitter: Jeff van Snippenberg

Vervolgens werden de train(st)ers Miranda, Kelsey, Sanne en Les naar voren gehaald en in het zonnetje gezet. Zonder hen kunnen onze leden niet wekelijks sporten.

       

Hierna werd Christ Poirters met zijn vrouw Corrie naar voren gehaald. Christ moest noodgedwongen zijn taak als penningmeester neerleggen en sinds 1 november jl. hebben we geen voltallig bestuur en dat wordt toch een penibele situatie. Christ werd bedankt met mooie woorden, een cadeaubon en Corrie ontving uit handen van secretaris Annet een boeket bloemen voor haar steun de afgelopen jaren. Christ wilde toch nog het woord richten tot de aanwezigen. Hij bedankte de bestuursleden Jeff, Annet en Hendri voor de prettige samenwerking evenals Erik (facturatie), Helen & Patricia (ledenadministratie). Vervolgens deed hij een emotionele oproep aan de aanwezigen om in het bestuur te stappen want het is een fantastische vereniging.

    

DOS is een “oude” vereniging maar wel volop in beweging en met zo’n jubileum is het tijd voor een nieuw logo en een nieuwe website. Hendri en Ramon hebben zich het afgelopen half jaar ingezet om dit te realiseren. Met het hijsen van de nieuwe vlag werd het logo onthuld en met een druk op de F5-knop lanceerde Jeff de nieuwe website. Beide makers werden ook bedankt en in het zonnetje gezet.


Onthulling vlag

Jeff kaartte de uitbreiding van de zaal nog even aan en liet tekeningen zien van de nieuwe situatie. Ook maakte hij de aanwezigen attent op de “vriendenbanner”, die vervolgens onthuld werd. Voor slechts € 25,– ben je vriend van DOS, komt je naam op de banner en deze banner zal bij alle jubileumactiviteiten dit jaar getoond worden. Interesse? Mail naar sponsoring@dosvianen.nl.

    

Na alle (dank)woorden was het tijd om te feesten. DJ Stefan zette de muziek in en tot 23.30 uur werd er gedanst, gepraat en veel plezier gemaakt.

                    

Er moet op maandag wel weer gewoon gegymd worden door de scholen dus alles werd nog opgeruimd, spullen weggebracht en om 02.00 uur sloten we de deur van de gymzaal.  Wat een spetterende opening van het jubileumjaar. Er is door Ramon ook een “Aftermovie” gemaakt, check hem hieronder!

 

Onze dank gaat uit naar de jubileumcommissie, DJ Stefan, Vluchtelingenwerk voor de hapjes, Ramon voor de foto’s en film, sponsoren en overige vrijwilligers.
We maken ons op voor het volgende evenement; “DOS GOT TALENT”. De uitnodiging hiervoor gaat deze week naar de leden.