post

En opeens was heel Nederland in de ban van het coronavirus. Vanaf medio maart jl. werd er door de overheid en instanties gemeld dat alle sportactiviteiten stil kwamen te liggen. Eerst tot 6 april maar later verlengd nog tot en met 28 april. En dan nog is niet zeker of we hierna wel weer kunnen sporten.

Gezondheid gaat boven alles ook al is het jammer voor alle sporters die zo graag hun wedstrijden wilden turnen en/of willen trainen.

Dit seizoen hadden we al weer mooie prestaties neergezet. Zo mochten 6 recreatiesteams een finale turnen in Scherpenzeel maar helaas ging dit niet door.


Recreatieteams

Ook de vele turnsters uit de B-selectie waren goed op weg. Kwalificaties en finaleplaatsen waren al bereikt maar ook voor deze groep stopte het seizoen plotseling.


B-selectie

En dan de A-selectie. Alleen Sylvie en Ben Hui zijn op landelijk niveau nog in actie gekomen. De andere gekwalificeerde turnsters kregen de kans niet meer om te laten zien waarvoor ze keihard getraind hadden. Ook in deze groep vele kwalificaties en goede prestaties.


A-selectie

Erg jammer allemaal maar wat zijn we trots op AL onze leden die wekelijks zoveel inzet en plezier tonen. We hopen snel weer te kunnen turnen!