post

Pietengym

Bij de kleuters was het vanmiddag feest want 2 pieten zijn geweest. Samen gymmen, dansen en spelen maar het was heel gezellig met elkaar. Tussendoor wat drinken en snoep en tenslotte een diploma voor de hele groep!

post

5 december

In verband met wedstrijden in het weekend na Sinterklaas zal een deel van de A-selectie op 5 december op aangepaste tijden trainen. De les van de B-selectie komt te vervallen! Wij wensen iedereen een gezellige pakjesavond!

post

Vier medailles bij 1e kwalificatie

Tijdens de eerste kwalificatiewedstrijd zijn Phaedra (junior 4e divisie), Lisa & Lieve (jeugd 1, D1) en Sem (junior 6e divisie) in de prijzen gevallen. Zaterdag 23 november 2019 stond niet alleen bij de turnsters en de leiding in de agenda maar ook bij vele vrijwilligers van DOS. Wij waren namelijk aangewezen als gastvereniging. Met ca….

post

Nieuws uit de ALV

In een gezellige vergaderzaal in Helsdingen werd donderdagavond 21 november jl. onder het genot van koffie/thee en zelfgebakken cake de jaarlijkse ledenvergadering gehouden. Het belangrijkste nieuws kwam direct aan het begin van de avond. Jeff van Snippenberg zal na dit seizoen stoppen als voorzitter van DOS! Na ca. 8 jaar voorzitterschap wil hij graag de…

post

NK Teams

Zaterdag 16 november en dat is de dag van het NK Teams in Sittard met maar liefst twee teams van DOS die zich hiervoor hebben gekwalificeerd Dat is al een fantastische prestatie. Vervelend voor de leiding dat de groepen op verschillende tijdstippen moeten. Supplement D in de ochtend en supplement C in de avond. Dan…

post

ALV 21 november 2019

Op donderdag 21 november a.s. wordt de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering gehouden. Agenda ALV 21112019 U bent van harte welkom in Sportcentrum Helsdingen te Vianen. De koffie/thee staat om 20.00 uur klaar! Tot dan.