Lees verder

Record aantal loten!

De afgelopen maanden hebben onze leden heel goed hun best gedaan om zoveel mogelijk loten te verkopen. En dat is gelukt!

1500 LOTEN!! Dit jaar hadden we niet direct bij het begin een doel gesteld maar halverwege de actie besloten we tot de aankoop van een mattenset voor de brug. Door het enorm aantal verkochte loten konden we ons deze uitgave permitteren.

Mattenset brug

Nieuw dit jaar was dat je bij 25 of meer verkochte loten een glas met je naam erop kreeg. Bestuurslid Annet heeft heel veel glazen gemaakt en afgeleverd en dat werd goed ontvangen in de zaal. Ook heeft zij alle loten ingevoerd waarvoor onze hartelijke dank!

De beste lotenverkopers hebben vanmorgen hun prijs in ontvangst genomen. De 1e prijs was voor Amy en Sanne met 72 loten; de 2e prijs voor Miranda met 51 loten en Suzanne had de 3e prijs met 42 loten. Veel plezier met jullie prijs en gefeliciteerd!

Sanne, Suzanne, Amy

Mocht u willen weten of u iets gewonnen heeft met de loterij dan kunt u dit vanaf 14 december a.s. checken op www.clubactie.nlAl uw ideeŽn en opmerkingen kunt u hier kwijt.