Lees verder

Uitbreiding gymzaal Zwanengat

Donderdagavond 19 april 2018 heeft de gemeenteraad van Vianen, unaniem, besloten om een krediet beschikbaar te stellen voor de uitbreiding van het Zwanengat. Door dit besluit kunnen wij samen met de gemeente, en in afstemming met alle andere betrokkenen, de plannen voor de uitbreiding van het Zwanengat met ongeveer 120 vierkante meter gaan concretiseren.

Op dit moment is nog niet duidelijk hoe alles er concreet uit gaat zien. Wel kunnen wij al aangeven dat de uitbreiding exclusief voor DOS is. De extra ruimte kunnen wij naar eigen inzicht inrichten. Vanzelfsprekend doen wij dat in overleg met de train(st)ers. Door een elektrische wand wordt de extra ruimte afgescheiden van de huidige zaal. Als wij gaan trainen dan gaat de wand omhoog en is de gehele ruimte beschikbaar.

Als bestuur zijn wij erg blij met het gegeven dat de gemeente voor de toekomst van DOS en de veiligheid bij de trainingen heeft gekozen. Wij realiseren ons dat er nog verschillende stappen gezet moeten worden. Stappen welke door de gemeente gecoŲrdineerd worden. Het streven is om de uitbreiding zo snel als mogelijk, en met zo min mogelijk overlast, te realiseren. Als bestuur hebben wij met de gemeente ook gesproken over de extra kosten voor DOS. Op basis van de huidige gegevens en de extra mogelijkheden die er door de uitbouw ontstaan kunnen wij als vereniging die extra lasten dragen.

Zodra er meer nieuws is over de voortgang zullen we het laten wetenAl uw ideeŽn en opmerkingen kunt u hier kwijt.