Lees verder

Sylvie net buiten podium

Op zondag stonden in Waalwijk de toestelfinales op het programma. Manon en Liese waren beiden reserve maar hoefden niet in actie te komen. Sylvie had zich gekwalifceerd voor twee onderdelen, te weten brug en balk. Niet zo gek want het hele seizoen draait ze goed op deze onderdelen en zeker op brug.

Het leek nog wel warmer in de zaal dan gisteren. De eerste finale voor Sylvie was op brug met in totaal 9 deelnemers. Ze turnde een wat voorzichtige oefening en dat was helemaal niet nodig. Een prima oefening maar ze kwam net iets tekort voor een podiumplaats. Het verschil was slechts 0,066 punten en daarmee eindigde ze op een 4 plaats. Knap hoor, 4e van Nederland op brug.

Sylvie Flantua bij brug

Direct daarna toestelfinale balk. Gisteren tijdens de meerkamp viel al op dat er vele goede turnsters waren. Gewoon lekker turnen en zien hoe ver je komt. Sylvie turnde een goede, stabiele oefening en hiervoor kreeg ze 13,200 punten met een 7,500 voor de uitvoering. In de uitvoering scoorden andere meisjes hoger zodat Sylvie bleek steken op plaats 7. Prima gedaan. Sylvie heeft een goed seizoen achter de rug met als beloning de meerkamp- en toestelfinales. Op naar het volgende seizoen!Al uw ideeŽn en opmerkingen kunt u hier kwijt.