Lees verder

Nine 8e op NK in Almelo

Almelo...daar werd het NK (bondskampioenschap) N2 gehouden. Hiervoor had Nine zich rechstreeks gekwalificeerd bij de jeugd N2 en Louiza was als reserve aangewezen bij de instap. Tot vrijdagavond is er hoopvol gewacht of Louiza opgeroepen zou worden maar helaas. Daarom werd besloten niet op zaterdag in alle vroegte af te reizen naar Almelo. De kans was erg klein dat ze dan nog aan de beurt zou komen.

Na de middag kwam Nine in actie. Les was als leiding met haar mee. Beginnen op sprong, dat is lekker. 13,375 punten en de vierde score in dit sterke deelnemersveld. Een goede start. Daarna brug en dat is HET toestel van Nine. Een prachtige oefening en de 15,067 punten was goed voor de derde score. Halverwege de wedstrijd stond zij er goed voor.

Nine Klazema

Daarna balk en vloer. Hierop liet ze wat punten liggen t.o.v. de concurrentie. In het eindklassement eindigde Nine op een geweldige 8e plaats. Zeer knap gedaan en morgen (zondag) turnt ze ook nog eens toestelfinales brug en vloer. Kijken of ze op brug iets kan betekenen.....Louiza reist morgen ook naar Almelo voor toestelfinale vloer.
Al uw ideeŽn en opmerkingen kunt u hier kwijt.