Lees verder

Brons voor Nine op brug

Op deze wederom zonnige zondag reisde Nine weer naar Almelo nu voor haar toestelfinales brug en vloer maar ook Louiza was op weg voor haar finale vloer. Aangezien ze tegelijk aan de beurt waren moesten Miranda en Les beiden mee.

Nine en Louza

Geweldig om deel uit te maken van de 8 beste turnsters op vloer bij de instap N2. Louiza was als derde aan de beurt. Het was een zeer sterk deelnemersveld met hoog niveau. Ze turnde voor wat ze waard was en de 12,933 punten was goed voor plaats 8. Knap dat je hier bij was!

Louiza el Berkani

Nine op brug. Wat kon ze vandaag? Gisteren tijdens de meerkamp was ze derde, kon ze vandaag een medaille in de wacht slepen op haar favoriete onderdeel. Ja hoor, 14,433 punten was genoeg voor brons. Wat een geweldige prestatie bij de jeugd N2.

3e plaats: Nine Klazema

Deze was binnen, even rusten en dan knallen op vloer. Met de 13,367 punten steeg ze boven zichzelf uit en werd hiermee 5e. Nine heeft een goed en mooi seizoen gedraaid. Ook zij kan nu nog even doortrainen, zich focussen op andere dingen en dan genieten van de vakantie.Al uw ideeŽn en opmerkingen kunt u hier kwijt.