Lees verder

Nuttige ledenvergadering

Donderdag 1 november 2018 werd de jaarlijkse algemene ledenvergadering gehouden in Sportcentrum Helsdingen. Na de verbouwing van Helsdingen beschikken ze ook over nieuwe vergaderzalen en daarvan konden wij uitstekend gebruik van maken. Er stond koffie/thee klaar en Annet had zelf gebakken cake en boterkoek meegenomen. Na een korte kennismakingsronde opende voorzitter Jeff de vergadering en heette iedereen van harte welkom. De agenda werd puntsgewijs doorgenomen en bij de mededelingen vertelde bestuurslid Hendri Oost alles over het komende wedstrijdseizoen wat binnenkort van start gaat.

Door de penningmeester werden alle financiŽle stukken doorgenomen, decharge verleend en daarmee zat de taak van Christ Poirters erop want hij legt zijn bestuursfunctie neer. Op onze oproep voor een nieuwe penningmeester zijn helaas 0 reacties gekomen. Erg jammer. Met de aanwezigen werd vervolgens gekeken hoe we vrijwilligers zo ver krijgen een taak op zich te nemen binnen de vereniging. Door de groei van DOS is het voor het huidige bestuur niet meer mogelijk zoveel taken op zich te nemen. Besloten wordt een soort vacature nieuwsbrief uit te laten gaan waarin we op zoek gaan naar vrijwilligers die in een commissie zitting willen nemen. Daarin ook vermelden wat de taak precies inhoudt en hoeveel tijd daarmee gemoeid is.

Het 100-jarig jubileum is aan de orde geweest en voorzitter Jeff heeft de bouwtekeningen van het Zwanengat laten zien en toegelicht. Al met al een prima ledenvergadering. Jammer dat de opkomst (weer) aan de lage kant was.

Na afloop hebben de aanwezigen nog een drankje genuttigd in het restaurant van Helsdingen en met elkaar nagepraat.
Al uw ideeŽn en opmerkingen kunt u hier kwijt.