post

Zeven teams met recreatieleden deden vandaag mee aan de ¾-kamp wedstrijd in rayon De Vechtstreek. Een bijzondere wending want in ons eigen rayon Rivierenland werd de kwalificatiewedstrijd geannuleerd i.v.m. te weinig inschrijvingen. Als vereniging hebben wij continue overleg gehad met de KNGU en het rayon om onze teams toch ergens te kunnen laten deelnemen.

Uiteindelijk werd het Wilnis in rayon De Vechtstreek. Wat wij echter niet wisten was dat onze teams niet de competitie aangingen met rayons uit De Vechtstreek maar tegen de andere vereniging uit ons rayon. Dat was wel jammer.

Neemt niet weg dat onze 6 meisjesteams en het jongensteam de laatste maanden hard hebben geoefend op alle onderdelen. Helaas een afmelding bij de jongens zodat Len, Floris en Robin met zijn drietjes de wedstrijd turnden en dat deden ze prima. Helaas het enige jongensteam bij de pupil 2/jeugd 1 dus een gouden medaille voor onze boys en door naar de regiofinale.


Len, Floris & Robin

In de ochtend de 4-kamp voor DOS Vianen 6. Dit team turnt vier onderdelen en bestond uit Sara, Puck, Gwenn, Norah, Chelsey en Isis. Wat een spanning op hun gezichtjes maar ook zij deden het geweldig en een mooie 2e plaats. Wat waren ze trots op hun zilveren medaille.


DOS Vianen 6

In de categorie pré-instap/instap 3-kamp had DOS maar liefst 3 teams. Deze meisjes turnen drie onderdelen (geen sprong!). Een gezellige drukte. Gelukkig hoefden ze niet allemaal tegelijk te turnen maar zaten ze achter elkaar in de rondes.  Het team DOS Vianen 3 (Sofia, Nada, Chana, Charlotte, Tess en Eva) won goud, DOS Vianen 1 (Jennifer, Kiki, Elin, Sterre, Julia en Josephine) greep naar het zilver en brons was er voor DOS Vianen 2 (Isa, Caitlin, Sarah Turk, Annelin, Djenna en Lauren) en ook deze teams zien we terug tijdens de regiofinale.


Goud: DOS Vianen 3; Zilver: DOS Vianen 1 &
brons: DOS Vianen 2

Aan het einde van de dag kwamen DOS Vianen 4 (Britt, Romy Frasa, Romy v.d. Heuvel, Iris, Yara en Nada Aktam)  en DOS Vianen 5 (Imane, Aimee, Lamiya, Michelle, Suraya en Yasmina) in actie. Ook deze teams turnden drie onderdelen en dat ging prima. Goud was er voor DOS 5 en zilver voor DOS 4.

                
Goud: DOS Vianen 5; zilver: DOS Vianen 4                         DOS Vianen 5

Alle deelnemers en ouders gingen trots en met medaille huiswaarts. We zien alle teams terug tijdens de regiofinale op 13 april a.s. in Scherpenzeel.