post

Tijdens de regiofinale van de 3/4-kamp (recreanten) zijn onze jongens 1e geworden.  Op 9 februari jl. wisten onze 7 teams zich te kwalificeren voor de regiofinale op 13 april in Scherpenzeel. Eén jongensteam bestaande uit Floris, Len, Tom en Robin en nog eens 6 meisjesteams in verschillende categorieën.

De jongens deden het hartstikke goed op de drie onderdelen rek, mat en brug en wonnen in de categorie pupil/jeugd de wedstrijd en zijn regiokampioen! Wat een geweldige prestatie.


Regiokampioenen!

Er was ook een meisjesteam in deze categorie pupil/jeugd. DOS-4 bestaande uit Imane, Aimee, Lamiya, Yasmina, Suraya en Michelle. Ook zij turnden 3 onderdelen, brug, mat en balk en dat ging ook heel goed. Een 2e plaats en een zilveren medaille.


DOS-4

De meisjes in het team DOS-6 turnden bij de (pre)instap vier onderdelen. Zij hebben ook nog sprong erbij. Sarah, Puck, Gwenn, Norah, Chelsey, Isis hadden er veel zin in en voerden alles erg netjes uit. Ook voor dit team een mooie 2e plaats en trots op de zilveren medailles.


DOS-6

In de middag had DOS nog drie troeven in de categorie (pre)instap 3-kamp. Deze jonge meisjes turnen weer drie onderdelen en dat ging ook heel goed. DOS-2 (Isa, Sarah, Annelin, Lauren, Charlotte, Josephine) pakte het zilver en DOS-3 (Eva, Janou, Sofia, Chana, Tess, Djenna) het brons.


DOS-2                                                                         DOS-3

Wat een geweldige finale met maar liefst 5 teams in de prijzen. Zeer knap van deze jongens en meisjes en natuurlijk de leiding. We zijn apetrots op jullie!