Onze vereniging is groeiende en vele taken rusten op de schouders van dezelfde mensen. Wie wil een steentje bijdragen aan onze mooie vereniging?
We hebben diverse vacatures, zoals:

Voorzitter Vanaf het seizoen 2020-2021 zijn wij op zoek naar een nieuwe voorzitter. Na 8 jaar voorzitterschap stopt onze huidige voorzitter Jeff van Snippenberg met deze functie. Wie wil deze rol op zich nemen?
Activiteitencommissie: We proberen elk jaar diverse activiteiten te organiseren voor onze leden (jong en oud). Dit kan zijn een uitje, sinterklaasfeest, stroopwafelactie etc.
Maar….daar zijn wel mensen voor nodig die mee willen helpen organiseren. Wie vindt het leuk om mee te denken over activiteiten? Meld je aan!
Trainer kleuter- en/of jongensgym: Sinds de zomer 2019 zijn wij op zoek naar de trainer voor onze kleuters en jongens voor de vrijdagmiddag. Op dit moment wordt het tijdelijk waargenomen door een van onze huidige trainers maar dat kan niet zo door blijven gaan. Wie vindt het leuk om les te geven aan kleuters of aan jongens?
Hulpen bij de kleuters Ook deze groep wordt steeds groter en een trainer heeft daar extra handen bij nodig. Ben je 14 jaar of ouder en vind je het leuk om op vrijdagmiddag te helpen bij de kleuters? Meld je dan aan!

Wij rekenen op u/jullie!

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Vanaf september 2019 zijn wij op zoek naar een train(st)er voor de kleutergym en de jongensgym.
Zie hieronder de flyer!

Stagiaires
G.V. DOS Vianen is een zgn. “erkend leerbedrijf”. Scholieren die vanwege hun opleiding stage moeten lopen kunnen ons mailen via info@dosvianen.nl. Wij nemen dan contact op en laten weten of er plek vrij is. Affiniteit met de turnsport is wel een vereiste.

Vrijwilligers voor OUDERRAAD en overige taken 

1. Grote ClubActie (uitgifte van intekenlijsten, tellen en verwerken) – 1x per jaar (september)

2. Organiseren clubkampioenschappen; verenigingsuitjes, sinterklaas, evt. acties

3. Organiseren (onderlinge) wedstrijden samen met andere verenigingen

4. Coördineren kleding selectie/selectie B/recreatie (aanschaf, bijbestellen etc.)

5. Onderhoud aan gymmaterialen/toestellen

6. Zaal opbouwen (maandag: 14.15 uur, dinsdag: 14.15 uur, woensdag: 14.15 uur, donderdag: 14.30 uur, vrijdag: 14.30 uur

7. Schoonmaken van tumbling en andere materialen – 2x per jaar

8. Coördineren van sponsoring