Op basis van de resultaten tijdens de drie kwalificatiewedstrijden mochten vier teams, uitkomend in supplement E, de districtsfinale turnen. Voor DOS was dit het samengestelde team met Turnlust en vanuit DOS Simone Kranghand, Emy Schinkel, Naomi Verberne en Puck van ’t Veen.

Het team begon op vloer en Emy, Naomi en Annabelle van Turnlust wisten mooie elven te scoren. Op sprong een goede 11,45 van Simone. Op brug liet het team wat punten liggen t.o.v. de concurrentie maar de turnsters herpakten zich op het laatste onderdeel balk. Als team de hoogste score op dit toestel waarbij Naomi de hoogste score had van 11,35 punten. Slechts 0,2 kwam het team tekort voor zilver maar een bronzen medaille is een geweldige prestatie. Daarnaast zijn ze ook nog 3e van het gehele seizoen dus 2x prijs! Goed gedaan meiden!

In de eerste ronde was Benthe Verberne al aan de beurt geweest tijdens haar 3e kwalifcatiewedstrijd in het samengestelde team met Hellas/Gympoint in de middenbouw niveau 3. Op vloer lukte Benthe het niet om een schroef te turnen door de hele hoge flikflak maar de streksalto mocht er zijn. Op balk turnde Benthe zelfs een 15. Helaas liet het team wat punten liggen door vallen van de balk en wat foutjes op brug. Uiteindelijk won het team zilver en was Benthe individueel de beste. Goed hoor en gefeliciteerd!

Brons finale teams E