Nadat onze onderbouw turnsters uit de A- en B-selectie op 28 januari jl. hun eerste meetmoment in onze zaal hebben gehad, was het vandaag (25 maart) tijd voor het 2e meetmoment. Dit keer was SVZijderveld de organiserende vereniging en werden onze turnsters daar om 08.30 uur al verwacht. Miranda had dit keer 8 turnsters bij zich, verdeeld over twee groepjes, Sanne had 6 turnsters in één groep.

In de afgelopen twee maanden is er natuurlijk weer keihard geoefend door deze jonge turnsters en stonden ze te popelen om aan het publiek te laten zien wat ze hadden geleerd. Het werd samen met SVZijderveld en Gymvereniging DSS Leerdam een gezellige, leuke ochtend en iedereen was zeer enthousiast.

De tijd ging snel voorbij en voordat we het wisten had iedereen alle onderdelen geturnd en was het tijd voor de prijsuitreiking. Alle turnsters kregen uit handen van hun eigen trainster een diploma vol beplakt met stickers. Dit was het laatste meetmoment van dit seizoen. Deze turnsters gaan nog lekker doortrainen en zien we nog terug tijdens de clubkampioenschappen op 3 juni a.s.

Met dank aan onze juryleden Phaedra, Amélie, Valerie en Ilse die voor DOS aanwezig waren. Zonder jury konden wij deze wedstrijd niet aanbieden aan onze turnsters.

Geslaagd meetmoment