Bondskampioenschap 3e divisie turnen dames, toestelfinales en kwalificaties eredivisie jeugd

Op zaterdag 18 en zondag 19 mei 2019 organiseert G.V. DOS Vianen in samenwerking met de landelijke commissie turnen dames van de KNGU de bondskampioenschappen en toestelfinales 3e divisie, N3 en jeugd N4,  alsmede de kwalificatiewedstrijden voor de eredivisie jeugd. Dit turnevenement vindt plaats in Sportcentrum Helsdingen te Vianen.

Een fantastisch evenement in Vianen en één van onze (vele) activiteiten die wij organiseren in het teken van ons 100-jarig jubileum. Ca. 400 turnsters zullen vanuit alle delen van het land naar Vianen komen om hun finale of kwalificatie te turnen. Op zondagmorgen zijn er kwalificatiewedstrijden voor eredivisie jeugdturnsters. Deze groep start om 08.50 uur al met “groot Inturnen”. Dat is ook al leuk om naar te kijken!

Onze organisatiecommissie, bestaande uit Jeff van Snippenberg, Hendri Oost-Vos, Ron Verduin, Hilda Roowaan, Alexandra Landman en Kelsey Elbertse is al een jaar bezig met de voorbereidingen en met hulp van vele vrijwilligers wordt het vast en zeker een mooi weekend.
Om de wedstrijd te kunnen bekijken is entreegeld verschuldigd. Er is mogelijkheid tot pinnen!
Klik op onderstaande afbeelding voor het programma.

  

Inmiddels zijn de kwalificaties achter de rug en kunnen we melden dat op zaterdag Nynke Kampen (ronde 1), Liese Altorffer, Robin Schroder, Famke Vennema (ronde 2) en Danique Meijdam (ronde 3) in actie gaan komen!! Nynke, Liese en Danique turnen op zondagmiddag ook nog een toestelfinale. Kom ze aanmoedigen!!!

Wij adviseren de gevraagde vrijwilligers en het publiek, die uit Vianen komen zoveel mogelijk op de fiets te komen zodat er voldoende ruimte is op de parkeerplaat(sen) voor deelnemende turnsters met hun familie. Op zaterdag 18 mei gaan onze reguliere trainingen van de A- en B-selectie NIET door!

Het verslag van het weekend is te lezen op https://dosvianen.nl/algemeen/succesvol-bondskampioenschap/


Druk bezocht NK-weekend in mei 2019