Net als in 2022 hebben we ook in 2023 veel paaseitjes verkocht. Maar liefst 1075 zakjes en dat heeft € 1276,– opgebracht. Wat een enorm succes weer! Met dank aan Annet en Hendri voor de uitvoering van deze actie. Met het geld gaan we voor de zomervakantie nog iets leuks organiseren voor de leden. Uiteraard hebben we de drie beste verkopers in het zonnetje gezet. Deze informatie lees je bij “het laatste nieuws”.
_____________________________________________________________________________________________________________________________________

In februari 2022 zijn we begonnen met de paaseitjesactie. Bij het “laatste nieuws” staat informatie over deze actie! Er zijn door de leden maar liefst 967 zakjes paaseitjes verkocht en daarmee bijna € 1100,– opgehaald. Een enorm succes! Op 25 en 26 maart zijn de zakjes uitgeleverd aan de verkopers en we gaan volgend jaar zeker weer deze actie doen!
We bedanken de verkopers maar zeker Les, Annet en Hendri voor de uitvoering van deze actie!

We hebben voor de coronajaren ook twee keer op rij  een “stroopwafelactie” gehouden waarmee we geld konden ophalen t.b.v. nieuwe/vervanging van materialen. Ook dat was destijds een groot succes en een goed initiatief om geld op te halen voor onze vereniging.

De organisatie hiervan ligt in handen van de Activiteitencommissie. Vind je het leuk om een dergelijke actie te organiseren? Meld je dan aan!