Onze vereniging is groeiende en vele taken rusten op de schouders van dezelfde mensen. Wie wil een steentje bijdragen aan onze mooie vereniging? Bij interesse volgt er een intakegesprek met minimaal twee bestuursleden en afhankelijk van de functie/taak ook met de train(st)er erbij. Uiteraard wordt bij “aanname” gevraagd om een verklaring van goed gedrag.
We hebben diverse vacatures, zoals:

Activiteitencommissie: We proberen elk jaar diverse activiteiten te organiseren voor onze leden (jong en oud). Dit kan zijn een uitje, sinterklaasfeest, stroopwafelactie etc.
Maar….daar zijn wel mensen voor nodig die mee willen helpen organiseren. Wie vindt het leuk om mee te denken over activiteiten? Meld je aan!
Trainer kleuter- en/of jongensgym: Sinds de zomer 2019 zijn wij op zoek naar de trainer voor onze kleuters en jongens voor de vrijdagmiddag. Op dit moment wordt het tijdelijk waargenomen door een van onze huidige trainers maar dat kan niet zo door blijven gaan. Wie vindt het leuk om les te geven aan kleuters of aan jongens?
Trainer ouder- en kindgym/peuters: Sinds de zomer 2019 zijn wij zoek naar een train(st)er voor onze allerjongste leden. Wie is bevoegd en vindt het leuk om met kinderen te werken? Heb je op vrijdagmorgen tijd? Mail dan naar onze vereniging voor nadere informatie!

Hulpen bij de kleuters Ook deze groep wordt steeds groter en een trainer heeft daar extra handen bij nodig. Ben je 14 jaar of ouder en vind je het leuk om op vrijdagmiddag te helpen bij de kleuters? Meld je dan aan!

Wij rekenen op u/jullie!

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Stagiaires
G.V. DOS Vianen is een zgn. “erkend leerbedrijf”. Scholieren die vanwege hun opleiding stage moeten lopen kunnen ons mailen via info@dosvianen.nl. Wij nemen dan contact op en laten weten of er plek vrij is. Affiniteit met de turnsport is wel een vereiste.

Vrijwilligers voor OUDERRAAD en overige taken 

1. Grote ClubActie (uitgifte van intekenlijsten, tellen en verwerken) – 1x per jaar (september)

2. Organiseren clubkampioenschappen; verenigingsuitjes, sinterklaas, evt. acties

3. Organiseren (onderlinge) wedstrijden samen met andere verenigingen

4. Coördineren kleding selectie/selectie B/recreatie (aanschaf, bijbestellen etc.)

5. Onderhoud aan gymmaterialen/toestellen

6. Zaal opbouwen (maandag: 14.15 uur, dinsdag: 14.15 uur, woensdag: 14.15 uur, donderdag: 14.30 uur, vrijdag: 14.30 uur

7. Schoonmaken van tumbling en andere materialen – 2x per jaar

8. Coördineren van sponsoring