post

Tijdens de persconferentie van vrijdag 26 november is bekend gemaakt dat, vanaf zondag 28 november, de amateursport tussen 17.00 en 05.00 uur gesloten moet blijven. Deze maatregelen gelden naast de eerder ingestelde regels als de verplichte controle op het coronatoegangsbewijs bij sporters vanaf 18 jaar en het niet toelaten van bezoekers tijdens sportwedstrijden en -activiteiten. De maatregelen gaan op zondag 28 november om 17:00 uur in en zullen in eerste instantie gelden voor drie weken.

Deze aanvullende maatregelen heeft nogal wat consequenties voor het sporten door onze leden. Bestuur en train(st)ers zullen dit weekend in overleg gaan om de mogelijkheden te bespreken voor de komende drie weken.
Alle leden ontvangen hier zondag een mail over en het tijdelijke nieuwe lesrooster wordt ook onder dit bericht geplaatst. (De selectiegroepen worden door hun trainsters apart geïnformeerd. Na overleg, schuiven, indelen etc. zijn wij heel blij dat we alle groepen een tijd kunnen aanbieden om de sport te kunnen blijven uitoefenen! We hopen dan ook dat zoveel mogelijk leden blijven komen.
Hieronder de tijdelijke wijzigingen van de recreatielessen:

Wijziging (recreatie) lesuren