post

Update corona vanaf 25 september 2021

Vanaf 25 september vervalt de 1,5 meter maatregel en is publiek weer welkom bij trainingen en wedstrijden. Dit betekent dat ouders van proeflessers  de 1e proefles weer in de zaal mogen kijken. Graag eerst overleg met de train(st)ers.

Voor de meesten is de zomervakantie voorbij en we hopen dat jullie een geweldige tijd hebt gehad. Vanaf a.s. maandag 30 augustus gaat alles weer beginnen, school maar ook de lessen bij DOS. Leuk om jullie allemaal weer te zien!
Helaas hebben we nog wel met coronaregels te maken. Zo proberen we buiten de lessen 1,5 meter afstand te houden van personen van 13 jaar en ouder en nemen we de hygiëneregels van het RIVM in acht. Daarnaast moet worden voldaan aan de richtlijnen dat je thuisblijft als je ziek of verkouden bent of als iemand uit jouw huishouden positief op het coronavirus is getest.

Publiek bij professionele sportwedstrijden en amateur wedstrijden en trainingen is toegestaan mits iedereen een vaste zitplaats heeft en op anderhalve meter afstand van elkaar zit. Indien bij amateur wedstrijden en -trainingen de concrete situatie een vaste zitplaats niet mogelijk maakt, is staan op een afgebakende plek (met in acht nemen van de 1,5 meter) toegestaan.

De kleedkamers zijn open maar ook hier gelden de basisregels!

Veel plezier allemaal met de lessen/trainingen!