A.s. vrijdag zijn de laatste lessen voor de zomervakantie voor onze jongste “sporters”. Wekelijks komen veel enthousiaste kinderen in de leeftijd van 1,5-4 jaar naar Helsdingen om (met een ouder) te sporten. We hebben hier een mooie groei in gezien. De afgelopen vier jaar zijn deze lessen verzorgd door onze trainster Sanne Oost maar gaat er nu mee stoppen vanwege haar afstudeertraject. Zij heeft deze lessen vier jaar geleden tijdelijk overgenomen toen Kelsey Elbertse er mee ging stoppen. Het bestuur van DOS Vianen wist dat Sanne dit tijdelijk wilde doen maar het is ons niet gelukt om voor de zomervakantie nog een vervanger te vinden. Het bestuur is nog steeds in gesprek, onderzoekt nog de mogelijkheden en hoopt na de zomervakantie de gymlessen nog te kunnen aanbieden.

De ouders hebben gisteren onderstaande mail ontvangen:
https://dosvianen.nl/wp-content/uploads/2023/06/Mail-ouders.pdf

Wij zijn op zoek naar een enthousiast persoon, minimaal 18 jaar die affiniteit heeft met kinderen en de gymsport. Eventueel een andere dag behoort tot de mogelijkheden.

Het bestuur van DOS Vianen bedankt Sanne voor haar jarenlange inzet voor deze groepen. We zullen hier in een later moment nog even bij stil staan. Voor het einde van de zomervakantie zullen wij de ouders nader berichten en hopen dat we tegen die tijd een oplossing hebben gevonden.

Nieuws ouder-en kind/peutergym