post

Vrijdag 3 december 2021 stond in het teken van het Sinterklaasfeest voor de jongste leden. Alle overige leden hebben – bij aanwezigheid – de afgelopen tijd een chocoladeletter gehad maar nu was het de beurt aan de kleinste gymnasten.

Dit begon vrijdagmorgen in Helsdingen bij de ouder- en kindgym & de peutergym. Door trainster Sanne waren leuke materialen neergezet zodat de kinderen konden “dak klimmen”, “pakjes in de schoorsteen gooien” etc. Ze genoten er van. Het 2e uur kwam Loïs ook nog assisteren en wat was het gezellig. Sinterklaasmuziek aan, spekjes voor de kinderen en bij het naar huis gaan kregen ze een heus Pietendiploma en een Sinterklaasje van chocolade.

In de middag bij de kleutergym in ’t Zwanengat was er ook Sinterklaasmuziek en vele pakjes maakten de zaal gezellig. Trainer Les met zijn assistenten hadden voor deze groep ook leuke spelletjes bedacht, zoals zak lopen, pakjes gooien etc. En wat een verrassing…. Sinterklaas had tijd om een bezoekje te brengen aan onze zaal. Hij had ook een piet meegenomen. Wat leuk zeg. Hij heeft gekeken naar de verrichtingen van de kleuters, sprak ze later toe en door Piet werd pepernoten uitgedeeld, een pietendiploma en een Sinterklaasje van chocolade. Ook had de Sint nog even tijd om bij de jongensgym te kijken. Het is dat hij al op leeftijd is maar anders had hij vast en zeker meegedaan. Wat een geslaagd Sinterklaasfeest met dank aan Les en Sanne en de assistenten.