Afgelopen zaterdag werden in Amsterdam de tweede individuele plaatsingswedstrijden Mid-West gehouden. Hiermee waren voor de jeugd 2e divisie en junioren 3e divisie rankingpunten te verdienen om doorstroming naar de landelijke competitie veilig te stellen.

In ronde 1 jeugdturnsters (3e divisie)Emy Schinkel en Jaylinn Chin A Foeng met Miranda mee als leiding. Jaylinn had als beste onderdeel balk, waarop ze 5e was. Emy had vloer als beste onderdeel met een 6e plaats. In het eindklassement werd Jaylinn 16e en Emy 18e.

In ronde , Les was ook gearriveerd voor assistentie, ook jeugdturnsters 3e divisie. Amy l’Abee, Nynke Kampen en Emily Keizer. Nynke was op dreef. Turnde een goede brug- en vloeroefening en pakte hierdoor het brons. Knap hoor! Emily werd 16e en Amy 17e.

In ronde 3 Louiza el Berkani bij de jeugd 2e divisie en Karolina Herrlitz, Liese Altorffer en Kajsa Cannemeijer bij de junioren 3e divisie. Dit kwartet kon na een goede ranking doorstromen naar de landelijke halve finales. Louiza turnde een goede wedstrijd met hoogste score op balk. Ook op sprong en vloer ging het goed en zij won de gouden medaille en een ticket naar de landelijke competitie. Ook was er goud voor Karolina. Liese pakte het brons. Het trio bij de junioren waren de besten op het onderdeel brug. Kajsa werd 6e en werd als laatste turnsters aangewezen voor doorstroming naar de landelijke halve finales. Zeer knap dat we deze vier turnsters nog gaan terug zien!

2x goud, 2x brons