Spannende gezichtjes, niet alleen bij de turnsters maar ook bij de ouders, afgelopen zaterdagmiddag bij ons in de zaal. Het 1e meetmoment van dit seizoen voor turnsters in de leeftijd 7 t/m 9 jaar (onderbouw) van DOS Vianen, DSS Leerdam en SV Zijderveld. Ze mochten laten zien wat ze dit jaar allemaal geoefend hebben, Deze meetmomenten moeten verenigingen zelf organiseren. Wij doen dit samen met Leerdam en Zijderveld en van de KNGU krijgen wij diploma’s, stickers en vlaggen toegestuurd.

Na de training van de B-selectie was het even aanpoten om de zaal op orde te brengen, stoelen neer te zetten en de cateringhoek klaar te hebben. Maar het is gelukt! Er kwam veel publiek naar ’t Zwanengat, konden een kopje koffie/thee, siroop en cake kopen en genoten van de verrichtingen van de kinderen. Er werd op muziek officieel opgelopen en daarna ging elk groepje per toestel 15 minuten hun oefeningen doen onder het toeziend oog van “jury”.

Na elke ronde werden de jurybriefjes naar de teltafel gebracht waar Pleun, Loïs en Erik keken of de turnsters een gouden, zilveren, bronzen of oranje sticker kregen op hun diploma. Speaker Alexandra legde ondertussen een en ander uit aan de ouders en hield de tijd bij.

Het liep allemaal vlotjes door en nadat alle oefeningen waren gedaan gingen de 23 turnsters naar de kleedkamer waar ze een pakje drinken, fruit en een snoepje kregen.
Daarna was het tijd om weer op te lopen op muziek en uit handen van hun eigen trainster kreeg iedereen het diploma met stickers.

Trots op hun diploma werd er eerst nog een groepsfoto gemaakt voordat iedereen huiswaarts ging. Wij bedanken DSS, SV Zijderveld voor hun deelname en onze vrijwilligers die een steentje hebben bijgedragen aan dit meetmoment!

Geslaagd meetmoment