De tweede individuele meerkamp voor een aantal turnsters uit de 2e, 3e divisie en middenbouw viel – door gewijzigde planning wegens corona – samen met het DOS-kamp. Sommige turnsters kozen er voor wedstrijden te doen en voorafgaand of aansluitend naar het kampterrein te gaan.
Op zaterdagmorgen 11 juni was het de beurt aan de junioren 3e divisie. Liese Altorffer pakte het goud na een goed stabiel geturnde wedstrijd. Robin Schroder werd 2e. Met 11,950 punten had zij de hoogste score op vloer. Ruth van Snippenberg maakte het DOS-podium compleet. Zij blonk uit op balk met de hoogste score van 10,750 punten. Een geweldig resultaat en daar bleef het niet bij want Famke Vennema werd 4e, Kajsa Cannemeijer 5e en Pleun van Vliet 9e. Een mooie afsluiting van het seizoen voor deze turnsters.

De zes junioren

Na de middag was het de beurt aan Louiza el Berkani en Ben Hui Boer bij de jeugd 2e divisie. Louiza turnde een uitstekende wedstrijd. Liet helaas wat teveel punten liggen op brug maar kon toch de bronzen medaille mee naar huis nemen. Ben Hui moest helaas twee vallen incasseren bij balk en kwam hierdoor niet verder dan plaats 11.

Louiza el Berkani en Ben Hui Boer

De dag werd afgesloten door Nynke Kampen (jeugd 3e divisie); zij kwam rechtstreeks vanaf het kampterrein. Turnde een prima stabiele wedstrijd en werd in een vrij groot deelnemersveld keurig 12e.

Nynke Kampen

De zondagmorgen, 12 juni 2022, stond in het teken van de middenbouw niveau 3. In ronde 1 Naomi Verberne, Puck van ’t Veen en Simone Kranghand. Het trio was wiebelig op balk waarmee zij kostbare punten verloren. Op de andere onderdelen deden ze namelijk goed mee met de concurrentie. Naomi werd 7e. Puck 10e en Simone 12e.

Naomi, Puck en Simone

In de ronde 2 kwam Emily Keizer nog in actie. Zij was alleen namens DOS omdat Emy Schinkel geblesseerd is. Emily turnde goed. De 14,800 punten op balk was de hoogste score en dat bracht haar op plaats 5 in het eindklassement. Zeer goed gedaan!

Emily Keizer

Het seizoen zit erop voor deze turnsters. We hopen dat na de zomer een normaal wedstrijdseizoen gedraaid kan worden. Nu nog een paar weken trainen en dan vakantie!
DOS-podium junioren