Eindelijk….zaterdag mochten onze selectieturnsters uit de onderbouw 7 t/m 9 jaar hun 1e meetmoment turnen. Een nieuwe oefenstof dit seizoen voor deze groep. Plezier in de sport, geen prestatiedruk en laten zien wat je al beheerst en geoefend hebt. Dat is de achterliggende gedacht van dit meetmoment. Normaal gesproken staan er drie meetmomenten per seizoen op het programma maar vanwege Corona is dit er één geworden. Na de inschrijvingen van turnsters worden vereniging door de KNGU aan elkaar gekoppeld om een meetmoment te organiseren. Wij hebben dit samen met DSS Leerdam en SVZ Zijderveld opgepakt.

In de zaal van DSS Leerdam, die vrijdagavond al ingericht was en versierd met ballonnen, werden zaterdag de turnsters en publiek ontvangen voor het meetmoment. DSS en SVZ hadden elk 6 turnsters en wij hadden vanuit de A-selectie 7 turnsters (Benthe Verberne, Eva van Heugten, Lizzy van Woudenberg, Sofie Doeve, Jet van Weverwijk, Livia Roodschild Koning, Isobel Molenbeek) en uit de B-selectie 6 turnsters (Charlotte van Leeuwen, Aafke van Echtelt, Nikki Cornelissen, Lise van Eijnthoven, Lindsey van Zanden, Liliana Opilska).

Het werd een gezellige ochtend en het publiek genoot van de verrichtingen van de turnsters. De turnsters konden stickers verdienen in de kleuren goud, zilver en brons afhankelijk van de netheid van de oefeningen. Na afloop kreeg iedereen een diploma, een medaille en nog fruit met drinken.Hopelijk hebben we volgend seizoen gewoon drie meetmomenten door het jaar heen, zodat de onderbouw vaker kan laten zien wat ze kunnen.

Wij bedanken onze leiding Miranda & Sanne, onze juryleden Sem, Phaedra, Amélie en Valerie en natuurlijk DSS en SVZ voor een geslaagd evenement!

B-selectie

A-selectie

Alle turnsters!
Meetmoment onderbouw