Eindelijk…..na twee jaar corona konden we op zaterdag 14 mei 2022 weer clubkampioenschappen houden voor de A- en B-selectie. Maar liefst 65 turnsters kwamen in actie maar voordat het zo ver was moesten er eerst voorbereidingen getroffen worden.

Dit begon op vrijdagavond. De zaal moet anders ingedeeld worden, er moet ruimte gemaakt worden voor het publiek etc. etc. Dit alles werd gedaan door Sanne, Loïs, Pleun, Marcel en Hendri.
De laatste dingetjes werden op zaterdagmorgen 07.30 uur gedaan, Marieke en Nicole van de catering kwamen binnen en zorgden ervoor dat er koffie en thee was. Tegen 08.00 uur kwamen de eerste juryleden, turnsters, train(st)ers, publiek binnen en werd het al gezellig druk.
Na de warming-up en de opmars was er een openingswoord door bestuurslid Hendri Oost waarna de wedstrijd voor de A-selectie kon beginnen. De turnsters waren ingedeeld op niveau in 9 verschillende categorieën. Sommigen deden voor het eerst een wedstrijd en wat was dat weer spannend. Het publiek genoot van alle oefeningen die ze voorgeschoteld kregen. Door corona zijn de ouders ook lang niet in de zaal geweest. Om ruim 11.30 uur was de wedstrijd ten einde, kregen de turnsters een zakje chips en kon de telcommissie (Jeff en Erik) de laatste punten invoeren. En toen was het tijd voor de prijsuitreiking!
Maar eerst werd door Hendri goed nieuws aangekondigd want na twee jaar zoeken heeft DOS eindelijk een nieuwe voorzitter. Keshia Echter kwam naar voren, zij gaat het bestuur versterken als voorzitter. Ook is er een nieuwe penningmeester gevonden in de persoon van Putri Pratiwi.

Vervolgens werden de medailles door de nieuwe voorzitter omgehangen en kregen alle deelnemers uit handen van trainster Miranda een wedstrijddiploma.
https://dosvianen.nl/wp-content/uploads/2022/05/uitslag.pdf

De turnsters en publiek van de A-selectie verlieten de zaal; vrijwilligers en juryleden die de hele dag aanwezig waren konden even lunchen. Een dank aan “Bij Do” voor de gesponsorde snacks!
Rond 12.30 uur kwamen de turnsters van de B-selectie met hun ouders binnen en waren de stoelen al weer snel gevuld. Ook hier veel nieuwe meisjes die nog nooit een wedstrijd hadden geturnd dus best spannend!

Na de warming-up en opmars werden ook deze turnsters en ouders toegesproken door Hendri waarna de wedstrijd kon beginnen. Ook hier 9 categorieën. Het verliep allemaal super en tegen 15.30 uur was ook deze wedstrijd klaar, kon de telcommissie (Erik en Peter) alles uitrekenen en overgegaan worden tot de prijsuitreiking. Ook deze ouders werden op de hoogte gesteld van de nieuwe bestuursleden en vervolgens kregen de turnsters (na een zakje chips) hun welverdiende medaille en uit handen van trainster Sanne Oost een diploma.
Met een aantal ouders en vrijwilligers hebben wij de zaal opgeruimd en trokken wij tegen 16.30 uur de deur achter ons dicht na een zeer geslaagde dag!

We bedanken de train(st)ers, assistenten, juryleden, Trudy, Nicole, Marieke, Roxanne, Jeff, Peter, Erik, Annet en Hendri voor hun inzet deze dag. Uiteraard gaat onze dank ook uit naar onze fotograaf Ramon Oost die de hele dag aanwezig was voor foto’s.
https://www.ramonoost.nl/
https://dosvianen.nl/wp-content/uploads/2022/05/Uitslag-B-selectie.pdf

Gezellige clubkampioenschappen