Het is alweer 2,5 jaar geleden dat onze vorige voorzitter Jeff van Snippenberg aangaf zijn functie neer te leggen. In die 2,5 jaar hebben wij vele oproepen gedaan via allerlei kanalen om een nieuwe voorzitter te vinden. De coronatijd maakte het ons niet gemakkelijk. Maar nu hebben we goed nieuws want er heeft zich een nieuwe voorzitter gemeld en daar zijn wij super blij mee. Ook kunnen we melden dat we een nieuwe penningmeester hebben. Priscilla heeft tenslotte eind 2021 ook aangegeven te willen stoppen. Zij zal de komende tijd de nieuwe penningmeester gaan inwerken. De bestuursleden zullen op ad interim basis voorlopig de taken invullen waarna zij in de ALV van november 2022 officieel zullen worden benoemd.
Beide dames stellen zich hieronder aan u voor en wij wensen hen veel plezier bij onze vereniging en succes in hun nieuwe rol.

Voorzitter:
“Mijn naam is Keshia Echter en als nieuwe voorzitter van het bestuur van DOS Vianen stel ik me graag even voor.

Mijn dochter, Moïse van der Vlerk, zit sinds augustus ‘21 met heel veel plezier op turnen. Tijdens de online informatie avond op 15 februari kregen we met filmpjes uitleg over de sport en over de club, inclusief een oproep vanuit het bestuur waarop ik heb gereageerd. Omdat ik het belangrijk vind dat mijn dochter de komende jaren met hetzelfde plezier kan blijven turnen bij deze fijne, gezellige vereniging.

Ik ben blij met het vertrouwen van het bestuur en kijk ernaar uit om er samen iets moois van te maken. Als moeder van twee jonge kinderen, een baan als privacy jurist en een partner die zzp’er is ben ook ik altijd druk, maar vele handen maken licht werk! Dus voel je vrij om ook jouw steentje bij te dragen! Denk je graag mee of ben je graag als eerste op de hoogte? Of steek je liever je handen uit de mouwen bij activiteiten? Neem dan gerust even contact op voor meer informatie!”

Penningmeester:
Hoi allemaal, 

Mijn naam is Putri Pratiwi. Ik ben 36 jaar oud en woon samen met mijn man en twee kinderen in IJsselstein. Mijn dochter, Danesha turnt bij DOS sinds zomer vorig jaar. Oorspronkelijk kom ik uit Indonesië en inmiddels woon ik al 15 jaar in Nederland. Ik heb business school gestudeerd in Groningen.  

Een paar weken geleden zag ik een post op de social media van DOS dat ze op zoek zijn naar een nieuwe penningmeester. Ik dacht dat ik hiervoor iets kan betekenen met mijn ervaring in het verleden als boekhouder bij een IT bedrijf in Maleisië. 

Ik hoop dat ik positieve bijdrage kan leveren aan DOS als de nieuwe penningmeester.Nieuwe bestuursleden