Inmiddels is het een traditie geworden dat wij samen met DSS Leerdam en SV Zijderveld twee “meetmomenten” organiseren voor de turnsters in de onderbouw.
Vandaag, 10 februari het eerste meetmoment en de trainsters hebben gezamenlijk besloten een andere opzet te kiezen. Er werd uitgegaan van de oefenstof van de recreatie (niveau 8) en de middenbouw (niveau 4 t/m 7). Daarbij werden er ook scores gegeven maar centraal stond dat deze jonge turnsters aan het publiek konden laten zien wat ze de afgelopen maanden allemaal geleerd hadden.

Vanuit de A-selectie had Miranda 8 turnsters bij zich (Moïse, Bo Elise, Alina, Yune, Talitha, Saar, Danique, Sophia) en vanuit de B-selectie had Sanne er 6 (Saar, Jip, Mara, Ines, Livvy, Janayah). Spannende koppies maar ze hadden er zin in.

De vrijwilligers van DSS hadden al vroeg de zaal ingericht zodat om 09.15 uur de warming-up kon beginnen. Het publiek, leiding en jury genoot van de oefeningen en na afloop was er voor de turnsters in de kleedkamer iets te drinken en wat fruit.
Voor iedereen was er een herinneringsmedaille én een diploma. Dit werd uitgereikt door de eigen trainsters.

Wat een heerlijke ochtend en we bedanken DSS Leerdam voor de organisatie! Op zaterdag 13 april a.s. is het tweede meetmoment, ook weer in Leerdam en dan gaan we zien of de turnsters weer wat nieuws hebben geleerd.

Geslaagd meetmoment onderbouw