Oktober 2012
Na 7 jaar treden de voorzitter inge Huiveneers, penningmeester Erik Oost en algemeen bestuurslid Mirjam van Hasselt af. Jeff van Snippenberg gaat de taak van voorzitter op zich nemen. Inge wil nog niet uit het bestuur en wordt penningmeester. Huidig bestuurslid Hanneke Verduin zal de taken van Mirjam over gaan nemen.

April 2012
Ook dit jaar staan we tijdens de Vrijmarkt weer met een “kraam” om een leuke opbrengst binnen te halen. Door de mindere aanvoer van spullen dan een jaar eerder was
de opbrengt lager; € 350,– maar toch leuk voor de clubkas.

Februari 2012
Diverse verschuivingen hebben in het bestuur plaatsgevonden. 1 februari 2012 werd de functie van “secretaris” ingevuld door Annet Willigenburg uit Leerdam.

September 2011
Op 1 september is trainster Miranda Deurhof 25 jaar in dienst bij DOS. Wat geweldig. Hier werd uiteraard ruimschoots aandacht aan besteed door bestuur en (ex)-leden.
          

Augustus 2011
DOS moet met de moderne tijd mee en wordt actief op twitter. Ook nemen we de nieuwe tumbling vloer in gebruik.

Juni 2011
Het is voor elke vereniging moeilijk vrijwilligers te werven. Iedereen heeft het op zijn of haar beurt (te) druk. In juni 2011 hebben we samen met Sportservice Midden Nederland onder de slogan “Ga jij ook los voor DOS?” een wervingsactie op touw gezet. In oktober is een belteam contact gaan zoeken met clubleden en ouders van (jeugd)leden. Uiteindelijk heeft dit tot 58 positieve reacties geleid.

30 april 2011
Onder het motto “Maak ons los, opbrengst voor DOS” hebben vrijwilligers op de vrijmarkt in Vianen spullen verkocht. Een mooie manier om geld binnen te halen voor de vereniging. In twee weken tijd werd er enorm veel spullen ingezameld onder de leden. Dit heeft met elkaar bijna € 600,– opgeleverd.
     

22 mei 2010
Artikel uit “750 jaar Vianen”, Sport in Beweging met daarin ook de opsomming van onze “landskampioenen”.

artikel